Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao na pet godina
Povratak na članak

Dinamo doveo mladog igrača koji je nedavno debitirao za reprezentaciju

Ove sezone za Široki Brijeg postigao je devet pogodaka u 22 nastupa, te je također prošlog mjeseca debitirao za reprezentaciju BIH u susretu protiv SAD-a

Komentari 6

DU
Deleted user
18:35 13.02.2018.

Naravno gdje će nego u najveći hrvatski klub. Neki mali klubovi iz hrvatske su ga jako željeli,ali Dinamo je to......nema se tu šta misliti.

VL
DU
Deleted user
21:00 13.02.2018.

Nije mi jasno kako to da je Menalo izabrao Dinamo koji navodno nema love, umjesto Hajduka koji navodno pliva u njoj. Stvrano čudno.

VL
MA
MaraM
19:09 13.02.2018.

Nema veze, dovest će rival najveću nadu Madagaskara..

VL
DU
Deleted user
18:33 13.02.2018.

Od kud je ovaj Menalo? Hercegovac nije sigurno(prezime),mi nebi igrali za BiH,ni da nas plate koliko smo teski u zlatu:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.