Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE

Dinamo koban za Francka Riberyja, ponovno se ozlijedio!

Franck Ribery
Slavko Midzor/PIXSELL
11.12.2015.
u 12:30

Do kraja 2015. Bayern očekuju domaći dvoboj protiv Ingolstadta i gostovanje kod Hannovera u Bundesligi te domaći dvoboj protiv Darmstadta u njemačkom kupu.

Tek što se vratio na teren, nakon devetomjesečnog izbivanja zbog ozljede gležnja, nogometaš Bayerna Franck Ribery ponovno se ozlijedio u dvoboju Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama te će propustiti sve utakmice do kraja kalendarske godine, objavio je njemački prvak.  

Pregled koji je Ribery obavio po povratku momčadi iz Zagreba, gdje je Bayern s 2:0 nadigrao Dinamo u posljednjoj utakmici razigravanja po skupinama Lige prvaka, otkrio je istegnuće mišića, a ista je dijagnoza postavljena i za Mehdija Benatiju.

"Mehdi Benatia i Franck Ribery će ostati izvan momčadi te propustiti preostale tri utakmice do zimske stanke", stoji u Bayernovu priopćenju.

Do kraja 2015. Bayern očekuju domaći dvoboj protiv Ingolstadta i gostovanje kod Hannovera u Bundesligi te domaći dvoboj protiv Darmstadta u njemačkom kupu.

>> Franck Ribery će protiv Dinama igrati maksimalno 30 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije