Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVITE AJAX!

Dinamo je već jednom nadoknadio poraz u prvoj domaćoj utakmici

10.04.2021.
u 12:00

Zanimljivo, u prijašnjih 10 utakmica nokaut-faze u kojima je izgubio prvu utakmicu, Dinamo je samo jednom uspio proći dalje. Plavi su 2007. također izgubili 0:1, a u Amsterdamu slavili 3:2

Villarreal je s(p)retno stigao do pobjede u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Dinama i u uzvratu će braniti pobjedu 1:0, no daleko od toga da je sve riješeno.

Plavi su i protiv Tottenhama pokazali da se mogu vratiti kad su “otpisani”. Kladionice Dinamu ne daju prevelike šanse, koeficijent da će zagrebačka momčad vidjeti polufinale iznosi čak 10, dok je na prolazak Villarreala tečaj 1.05. Zanimljivo, u prijašnjih 10 utakmica nokaut-faze u kojima je izgubio prvu utakmicu, Dinamo je samo jednom uspio proći dalje.

Bilo je to 2007. godine protiv Ajaxa. Plavi su kod kuće izgubili s identičnim rezultatom kao protiv Villarreala (0:1), a potom u uzvratu s 3:2 nakon produžetka nokautirali kopljanike. A tadašnji Ajax nije bio slabiji nego što je današnji Villarreal, jer amsterdamski klub u napadu je predvodio fenomenalni napadački dvojac – Luis Suarez i Jan Klaas Huntelaar, a obranom je komandirao Jaap Stam.

Tadašnji junaci Dinama predvođeni trenerom Brankom Ivankovićem bili su Luka Modrić i Mario Mandžukić, vjerujemo da ovaj put to mogu biti Mislav Oršić, Bruno Petković, Luka Ivanušec ili netko četvrti... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije