Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Dinamo je u dobroj situaciji, iz Europske lige može ga izbaciti samo jedan ishod

Zagreb: Dinamo protiv Genka u 5. kolu UEFA Europa lige na stadionu u Maksimiru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
25.11.2021.
u 20:39

Dinamu je za drugo mjesto dovoljan i bod protiv West Hama. Genk drugi može biti samo pobjedom uz uvjet da Dinamo izgubi.

Dinamo je remijem s Genkom i pobjedom West Hama nad Rapidom osigurao proljeće u Europi. Jedino je upitno hoće li plavi nastaviti igrati u Europskoj ili Konferencijskoj ligi.

Situacija u skupini je sljedeća, kolo prije kraja West Ham ima 13, Dinamo 7, Genk 5, a Rapid 3 boda. U iduće kolu sastaju se West Ham - Dinamo i Genk - Rapid.

Dinamu je za drugo mjesto dovoljan i bod protiv West Hama. Genk drugi može biti samo pobjedom uz uvjet da Dinamo izgubi.

West Ham je osigurao prvo mjesto u skupini koje vodi u osminu finala Europske lige. Drugoplasirani iz Dinamove skupine će u šesnaestinu finala gdje će razigravati s jednom od osam trećeplasiranih momčadi iz skupina Lige prvaka. Trećeplasirani ide u Konferencijsku ligu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


 

Ključne riječi

Komentara 11

AL
alzamalo
20:50 25.11.2021.

Kakve kombinacije.. naravno da ce Genk pobijediti kuci Rapid, a bod u Londonu svemir.. veceras se odlucivalo losom taktikom nazalost

ZO
ZoranF
01:54 26.11.2021.

Ćiro je dobro rekao: "Bolje je da lav vodi 11 zečeva nego da zec vodi 11 lavova."

JM
juretic.milan
07:54 26.11.2021.

"Genk drugi može biti samo pobjedom uz uvjet da Dinamo izgubi." Stvarno nemoguć scenarij.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije