Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ZA PLAVE

Dinamo je ispao, ali zbog ovoga će mu biti puno lakše

Benfica - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
14.03.2019.
u 23:39

Modri su na kraju ovosezonskim nastupom u Europi zaradili oko 17 milijuna eura pa će im večerašnji poraz od Benfice lakše sjesti...

Dinamo je ovosezonskim nastupom u Europi napunio klupsku blagajnu. Plavi su u Lisabonu izgubili od Benfice (0:3) i ispali iz osmine Europske lige.

 No nastup u Europi ove je sezone bio vrlo uspješan, pa i onaj financijski. U kvalifikacijama za Ligu prvaka plavi su zaradili osam milijuna eura, a još tri milijuna slila su se nakon ulaska u Europsku ligu.

Svakim trijumfom u skupini na račun maksimirskog kluba je sjelo po 570.000 (četiri pobjede), a za neodlučeni ishod još po 190.000 eura (dva remija). Sjajna momčad Nenada Bjelice je za prvo mjesto u skupini zaradila dodatni bonus - milijun eura.

Benfica - Dinamo
1/18

Dinamo je za plasman u šesnaestinu finala od Uefe dobio još 500.000, a za osminu finala još 1,1 milijun eura. Izbore li plavi u Lisabonu pozitivan rezultat i uđu u četvrtfinale na račun će im sjesti 1,5 milijuna eura. 

Modri su na kraju ovosezonskim nastupom u Europi zaradili oko 17 milijuna eura pa će im večerašnji poraz od Benfice lakše sjesti...

>> Pogledajte tko je igrao za Dinamo u Europi

Ključne riječi

Komentara 47

IS
isuskris3
23:45 14.03.2019.

nema veze, nije bila nasa vecer, bit ce bolje iduce godine.. umjesto trazenja krivaca u porazu majstori moji zelim vam se zahvaliti na sezoni u kojoj ste nadisli sva ocekivanja, nogomet se vratio u zagreb <3

KA
kalimera
00:08 15.03.2019.

Gojak je promašio dva stopostotna zicera u prvoj i drugoj tekmi.Ono bi moja baba zabila.

IV
IvanMNECRO
23:43 14.03.2019.

Gojak i Atiemwen ispred Majera, interesantno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije