Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA PRVI PUT S REALOM
Povratak na članak

Dinamo je Feyenoord rušio tri puta, trpao i 'petardu', a zabijali su Cico, Mujkić...

Posebno je odjeknuo rezultat iz kolovoza 1960. godine kad je Dinamo u svojoj drugoj utakmici na turneji po Nizozmeskoj i Francuskoj u Rotterdam deklasirao Feyenoord sa 5-1

Komentari 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:35 22.10.2020.

Ajme koja su to vremena bila,Dinamo je haro europom,i zaista sijo strah velikim europskim klubovima,ali to je bilo tada,kad su nogometasi znali da igraju istinski nogomet,i kad je premija za zabijeni gol bila biciklo"specijalka",eh nema toga vise,sada igraju oni koji mogu pomititi trenere,kojima su tate bogovi,nema vise ti vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.