Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah na pripreme

Ne bude li iznenađenja, u Dinamo dolazi lijevi bek iz Češke

Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
24.06.2017.
u 09:14

Bude li sve u redu, 'ukazat' će se u Maksimiru i podužiti na pripreme Dinama u Moravske Toplice

Čeh Jan Lecjaks (26) danas bi trebao biti predstavljen u Dinamu ne bude li preokreta do danas, lijevi bek koji dolazi iz švicarskog kluba Young Boysa, bude li sve u redu, 'ukazat' će se u Maksimiru i podužiti na pripreme Dinama u Moravske Toplice. S igračem je Dinamo već sve odavno dogovorio, ali je švicarski klub stalno imao nekakve nove zahtjeve. 

No, čini se da je sve to okončano i da je Dinamo doveo novog igrača. Sad tek treba vidjeti što će biti s reprezentativcem Josipom Pivarićem i izuzetno nadarenim Bornom Sosom koji igraju na toj poziciji. Jan Lecjaks igrao je u svim mlađim reprezentacijama Češke, ali ne i za A vrstu, a dosad je, nakon svoje Viktorije Plzen bio u Anderlechtu, Valerengi i Young Boysima.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
like_a_boss
11:01 24.06.2017.

Kupuje se 26-godišnjak, jer borna sosa, koji ima ugovor sa trgovcem djecom, mora biti prodan. Transfer od prodaje sose se dijeli po starom mamicevom principu, meni sve - dinamu ništa...

ZG
zg223
11:35 24.06.2017.

vec je na putu za sloveniju.kad vec vi niste sigurni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije