Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Dinamo igra prvu službenu, napunit će i Dom sportova

28.09.2014., Dvorana Sutinska vrela, Zagreb - Malonogometna prijateljska utakmica izmedju MNK Futsal Dinama i MNK Potpican 98 AD Tokic. Dvorana u Sutinskim vrelima bila je premalena za veliki broj navijaca BBB-a koji su pristigli iz svih djelova grada.  P
Robet Anić/Pixsell
12.10.2014.
u 07:30

Malonogometaši Dinama danas protiv Siscije (19 sati)

Dečki iz Cvjetnog naselja donedavno su igrali na školskom igralištu, a njihove utakmice pratile tek igrači koji su im bili – zamjene. Inicijativa za osnivanje protuteže maksimirskom klubu, odnosno pokazati kako je moguće stvoriti klub iza kojeg stoje zaljubljenici u nogomet i navijačka grupa BBB te da on može uspješno funkcionirati po modelu jedan član – jedan glas, učinio se kao dobitni recept jer ti dečki danas pune tribine gdje god igrali.

Na Šalati i u Sutinskim vrelima su Škorić, Pavlović, Huzjak, Purgar i društvo igrali praćeni spektakularnom podrškom, a u nedjelju od 19 sati kreću s natjecanjem u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Protivnik u Dvorani II. Doma sportova malonogometni je klub Siscija.


– Želim da se moji igrači predstave u najboljem izdanju, sve smo pripremili za početak prvenstva. Otvaramo ga protiv Siscije, koja je jak protivnik. Vjetar u leđa s tribina nam itekako puno znači – kaže trener Mate Čuljak, čiju je momčad pojačao Matija Đulvat, donedavni kapetana prvaka države Alumnusa, prvaka i bivšeg reprezentativca sa 75 "kapica" za Hrvatsku.

Đulvat je prvo pojačanje koje su doveli, a predstavit će se upravo protiv Siščana. U novoosnovanom klubu žele na tribinama obiteljsku atmosferu, pa je djeci do sedam godina ulaz – slobodan. Cijene ulaznica za ostale je 20 kuna.

– Do subote je prodano gotovo dvije tisuće ulaznica i očekujemo da će dvorana ponovno biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Uz podršku punih tribina, sigurni smo da neće izostati ni pozitivan rezultat na terenu – nada se Juraj Fabijanić, v.d. predsjednika kluba.

>>Evo kako su BBB-i i u Sutinskim vrelima stvorili fantastičnu atmosferu

Komentara 10

SA
santos008
09:11 12.10.2014.

Trener Mate Culjak ,da to nije brat Dijane Culjak

DU
Deleted user
09:07 12.10.2014.

Baš lijepo svi sretni . Sad svi imaju svoj klub.

Avatar mihic
mihic
09:45 12.10.2014.

Kolika medijskog prostora drugoligaškog malonogometnom klubu. jedan Filip Ude osvoji srebro na SP i dobije dvije crtice.... smiješno novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije