Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pripremama

Ponovno nakon 17 godina: Dinamo i Partizan zajedno na ljetnom turniru?

Dinamo - Partizan
Foto: Robert Belosevic/PIXSELL
1/5
10.02.2020.
u 07:50

Navodno je beogradski klub prihvatio poziv, dok su s hrvatskim prvakom počeli razgovori. No tko zna hoće li Dinamo prihvatiti poziv, jer su takve utakmice još uvijek događaji visokog rizika

Dinamo i Partizan mogli bi krajem lipnja ili početkom srpnja zajedno nastupiti na 'Match Premier Cupu', piše kurir.rs.

Naime, organizatori turnira, koji je nedavno završen u Kataru, žele na ljeto prirediti novo natjecanje tijekom priprema u Austriji. Na turnir bi igrali dva moskovska kluba CSKA i Spartak, a organizator German Čistjakov pozvao bi još Partizan i zagrebački Dinamo.

Dinamo - Partizan
1/6

Navodno je beogradski klub prihvatio poziv, dok su s hrvatskim prvakom počeli razgovori. No tko zna hoće li Dinamo prihvatiti poziv, jer su takve utakmice još uvijek događaji visokog rizika.

Naime, posljednji dvoboj između Dinama i Partizana u srpnju 2003. je prekinut. U finalu 'Aqua Nova Cupa' u švicarskom Kriensu zagrebačka momčad je vodila s 2:0, a onda je u 68. minuti sudac označio kraj, jer je došlo do masovne tučnjave navijača.

Prvi su utrčali Dinamovi navijači, a onda su to isto učinile i Partizanove pristalice. Švicarski sudac Carlo Bertolini označio kraj dvoboja i svi igrači su otrčali u svlačionicu.

Inače, cijela utakmica obilovala je incidentima.

Prvi je izbio u 25. minuti. Najprije su se zakvačili Dinamov igrač Dino Drpić i Partizanov Igor Duljaj. U prepirku se umiješao Niko Kranjčar, a potom su skočili svi igrači obje momčadi.

Nakon međusobnog naguravanja i udaranja isključeni su Kranjčar i Duljaj.

A onda je u igralište utrčao i Partizanov trener Lothar Matthaeus te se počeo svađati s dinamovcima na klupi. U jednom trenutku prijeteći je mahao prstom.

To je razljutilo Dinamova šefa Zdravka Mamića, koji je krenuo s tribine na teren, ali ga je u posljednji trenutak spriječio policajac.

Tada su svi skočili i počelo je naguravanje, udaranje šakama, a najgore je prošao Dinamov pomoćni trener Đuro Bago, kojeg je najprije udario Partizanov trener vratara, a zatim i njihov prvi vratar Radaković. Bago je pao, a prekid je trajao desetak minuta.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije