Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Dinamo doznao moguće protivnike, među njima je i Crvena zvezda

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
01.09.2020.
u 00:34

Hrvatski prvak će u 3. pretkolu gostovati kod mađarskog Ferencvarosa. U slučaju pobjede u Budimpešti, Dinamo će i u završnom kolu kvalifikacija biti nositelj.

Hrvatski nogometni prvak Dinamo možda će igrati protiv Crvene zvezde u završnoj rundi kvalifikacija za Ligu prvaka. Naravno, ukoliko prije toga Dinamo i Crvena zvezda uspješno odrade svoje susrete 3. pretkola.

Hrvatski prvak će u 3. pretkolu gostovati kod mađarskog Ferencvarosa. U slučaju pobjede u Budimpešti, Dinamo će i u završnom kolu kvalifikacija biti nositelj.

Mogući suparnici "Modrih" su Young Boysi ili Midtjylland, Crvena zvezda ili Omonia, Karabag ili Molde, te Maccabi Tel-Aviv ili Dinamo Brest.

Play off runda igra se na dvije utakmice. Termini prvih susreta su 22. i 23. rujna, a uzvrati su sedma dana kasnije. Ždrijeb parova za play-off održat će se danas u podne u Nyonu.

Champions Path

Nositelji:
Salzburg (Aut)
Olympiacos (Grč)
DINAMO (HRV) ili Ferencváros (Mađ)
Slavia Prag (Češ)

Nenositelji:
Young Boys (Švi) ili Midtjylland (Dan)
Crvena zvezda (Srb) ili Omonia (Cip)
Karabag (Aze) ili Molde (Nor)
Maccabi Tel-Aviv (Izr) ili Dinamo Brest (Blr)

League Path

Nositelji:
Benfica (Por) ili PAOK (Grč)
Dinamo Kijev (Ukr) ili AZ Alkmaar (Niz)

Nenositelji:
Gent (Bel) ili Rapid Beč (Aut)
Krasnodar (Rus)

Komentara 3

Avatar KiM
KiM
06:34 01.09.2020.

Haha, nece Dinamo ni proci Ferencvaros...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije