Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJACI TVRDE:

Dinamo dovodi opako pojačanje za Ligu prvaka! Bio je u velikom Juventusu

Sandro Kulenović
Foto: Instagram/Sandro Kulenovic
1/4
01.09.2019.
u 16:44

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru

Dinamo se u posljednjim satima prelaznog roka želi pojačati za nastup u Ligi prvaka. 

U poljskim medijima odjeknula je vijest kako su predstavnici Dinama stigli u Varšavu gdje su dogovarali transfer Sandra Kulenovića (19) u Dinamo, piše poljska Legia.net.

Kulenović bi trebao propustiti današnju utakmicu protiv Rakowa jer su pregovori u tijeku, a transfer mladog napadača trebao bi biti gotov u ponedjeljak. Kulenović je ove sezone već bio blizu odlaska u Barnsley za dva milijuna eura koje je klub prihvatio, ali igrač je odbio transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

>>> Pogledajte što Nenad Bjelica kaže o ždrijebu LP-a

Ključne riječi

Komentara 17

KO
konzerva
17:45 01.09.2019.

kulenovic igracina bravo za dinamo

MA
magnum2013
17:56 01.09.2019.

Promjenili ste malo riječnik. Napredujete. Više nisu perverzna pojačanja.

ZO
zoranos
20:43 01.09.2019.

Uf to je budućnost HR nogometa! Ako ga Dinamo uspije dovesti napravit će pravi posao! Ali on je pobjegao iz Dinama sa 17. i to je problem, očito tu ne želi biti ili je mislio da će vani postati nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije