Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SE POJAČAVAJU

Dinamo doveo tri pojačanja: Potpisali Machado, Sigali i Pjaca!

Paulo Machado
Foto: GNK Dinamo
04.06.2014.
u 13:54

– Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovdje i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti rezultate – rekao je Portugalac Machado.

Dinamo je predstavio čak tri nova pojačanja - Paula Machada, Leonarda Sigalija i Marka Pjacu.

Portugalac Machado (28) igra na mjestu zadnjeg veznog, dolazi iz grčkog Olympiakosa, a s modrima je potpisao trogodišnji ugovor. Igrao je još u Portu, Saint-Etienneu i Toulouseu.

– Hvala svima u Olympiakosu, kao i navijačima kluba u kojem sam proveo dvije lijepe godine, ali došlo je vrijeme za promjenu. Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovamo i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti rezultate – rekao je Portugalac za Dinamovu stranicu, dok je trener Zoran Mamić dodao:

– Paulo je odličan igrač za kojeg smo sigurni da će nam donijeti puno dobroga u veznom redu. Iskusan je, a najbolje godine tek su pred njim, dolazi u formi iz velikog kluba s kojim je prije nekoliko mjeseci igrao osminu finala Lige prvaka i jako smo sretni što je došao u Dinamo.

Sigali potpisao na četiri godine

Argentinac Leonardo Sigali (27) središnji je branič koji dolazi iz Godoy Cruza, a u Maksimiru će provesti iduće četiri godine.

– Sretan sam što sam došao u Dinamo o kojem sam čuo samo lijepe riječi. Znam da klub osvaja trofeje u Hrvatskoj i da svake godine igra europska natjecanja tako da sam siguran da je pred nama još jedna zanimljiva sezona i jedva čekam početi s pripremama – kaže argentinski stoper.

Foto: GNK Dinamo

– Dugo smo pratili Leonarda i on je tip stopera koji nam treba. U natjecateljskoj je formi i sigurni smo da će biti pojačanje za našu zadnju liniju gdje smo prošle sezone imali zaista jako mnogo problema s ozljedama – kaže trener Zoran Mamić.

Pjaca se vraća u Dinamo

Krilni napadač Marko Pjaca (19) došao je iz prijateljske Lokomotive, a nogometnu karijeru počeo je u Dinamu.

– U Dinamo sam prvi put došao kao klinac, prošao nogometnu školu da bih sa 15 godina otišao prvo u ZET, a potom u Lokomotivu, gdje sam brzo dobio priliku u prvoj momčadi. Mnogi su mislili da to nije bio dobar potez, ali činjenica što sam danas potpisao ugovor i došao u Dinamo govori da sam izabrao pravi put – rekao je Pjaca.

Pjaca je sezonu završio sa sedam golova i isto toliko asistencija.

– Marko je tip igrača kakve traži moderan nogomet i jako smo sretni što će igrati u Dinamu. Brz je, motoričan, moćan u duelu i vrlo konkretan u igri prema naprijed, a igra i obranu tako da od njega puno očekujemo – rekao je Mamić.

>> Facebook blokirao inicijativu Za naš Dinamo

Komentara 27

BU
budagigo
14:07 04.06.2014.

čestitke našemu dinamu i sretno novim igračima!

MA
manjabegic
14:15 04.06.2014.

Dinamo i ove godine ide za stepenicu vise! Nadam se vecej konkurentnosti s ovim mladicima u europi...

FU
FULL
16:50 04.06.2014.

Nadam se kvalitetnim prinovama isto k tome da nisu loše i promašene?! Imam osjećaj da je Dinamo pozitivno počeo razmišljati na "duge staze" a to bi moglo donijeti samo pozitivne rezultate na međunarodnoj sceni a onda će opet biti zajedljivih jezika i jambranja; nikad dobro, kad igraš loše, ajme; kad igraš dobro, ajme?! Radite pametno i bit će sve u najboljem redu! I bit će!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije