Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Dinamo donirao 1250 sjedalica za novi stadion u Škabrnji

Prazne tribine
Goran Stanzl
27.06.2011.
u 18:23

U sklopu akcije "Dinamo za Škabrnju" u utorak u 17 sati bit će postavljeno 1250 sjedalica na novom stadionu u Škabrnji. Sjedalice su skinute s maksimirskih tribina i uz blagoslov Zdravka Mamića donirane Škabrnjanima.

Akciju su inicirali legendarni vođa Bad Blue Boysa Goran Kovač Macko, zadarski dožupan Luka Škara, Udruga branitelja Škabrnje i tamošnji mještanin Branko Kardum. To je samo jedna u nizu Dinamovih akcija za pomoć Škabrnjanima, a kad završi obnova stadiona, plavi će Škabrnji donirati dresove i lopte za prvu momčad.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:13 28.06.2011.

Valjda je samo toliko sjedalica ostalo cijelo a ostale su Mackovi divljaci potrgali i sad od njih ide inicijativa za donaciju !?Svašta ....

DU
Deleted user
13:17 28.06.2011.

Još nešto , \"legendarni Macko\" !? Može biti legendaran samo po napadima na policiju , divljaštvu i uništavanju tuđe imovine kako kod nas tako i u inozemstvu !

MI
mislav
08:50 29.06.2011.

\"Legendarnog\" macka i njegove sljedbenike treba staviti na prisilni rad 20 g. da bi odradili svu štetu koju su nanijeli DINAMU !To su napušena smeća kojima treba zabraniti dolazak na stadione !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije