Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI U POLUFINALU

Dinamo s 4:2 svladao Istru, Henriquez zabio hat-trick

Dinamo s 4:2 svladao Istru, Henriquez zabio hat-trick
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
29.11.2017. u 16:56

Dinamo je izborio plasman u polufinale Kupa nakon što je u četvrtfinalu na gotovo praznom Maksimiru svladao Istru s 4:2.

Modri su rutinski stigli do pobjede protiv Puljana, premda je Istra koncem rujna u prvenstvu odigrala 0:0 protiv Dinama.

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Angelo Henriquez (34, 44, 69), a pogodak za Dinamo zabio je i Arijan Ademi (48). Kapetanu modrih to je bio prvi gol nakon što je odradio suspenziju zbog dopinga. Za goste su zabili Dinamov stoper Leonardo Sigali koji je ubačaj Tome Kitarovskog u 52. minuti skrenuo u vlastitu mrežu, te Dejan Maksimović (88).

Dinamo - Istra
1/19

Pobjeda Dinama je mogla biti i uvjerljivija jer su modri tijekom utakmice dva puta uzdrmali okvir suparničkog gola. Prvo je Henriquez u 20. minuti pogodio gredu, a 42. minuti je vratnicu pogodio i Dani Olmo.

Večeras se još sastaju Osijek i Hajduk. U četvrtak je na rasporedu susret između Rudeša i Lokomotive, a u posljednjem ogledu 13. prosinca snage će odmjeriti Inter i Rijeka.

REZULTATI:

Dinamo - Istra 1961    4:2

Osijek - Hajduk (18.00 sati)

Rudeš - Lokomotiva (četvrtak, 16.00)

Inter - Rijeka (13. prosinca)

Komentara 1

DU
Deleted user
16:38 29.11.2017.

jel nije hat trick tri gola zaredom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije