Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Dinamo 'desetkom' kroz Daruvar; četiri gola Petkovića, vratio se Šitum!

Rudeš - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.10.2018.
u 16:01

Za Dinamo je u ovom dvoboju zaigrao i oporavljeni Mario Šitum koji je u prvom poluvremenu dobio prigodu na lijevom boku.

Dinamo je ovu reprezentativnu stanku iskoristio za odigravanje prijateljske utakmice u Daruvaru gdje su modri uveličali 100. obljetnicu istoimenog kluba. Ovoj je svečanosti prisustvovao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a nogometaši Nenada Bjelice (s nekoliko igrača iz druge momčadi) lakoćom su slavili s visokih 10:0. Za Dinamo je u ovom dvoboju zaigrao i oporavljeni Mario Šitum koji je u prvom poluvremenu dobio prigodu na lijevom boku, piše Goal.

Zagrepčani su u prvom dijelu zabili četiri pogotka; Perić je poentirao glavom nakon kornera Hajrovića, pa dvaput zabio i Petković; prvo direktno iz slobodnog udarca, a onda sa samo dva metra nakon nesebične asistencije More. Za kraj prvih 45 minuta eurogol je postigao Hajrović koji je desnom nogom 'skinuo paučinu' iz gornjeg desnog kuta domaćih vrata...

Dinamo je dodatno pojačao ritam u nastavku, pa do vrha napunio mrežu nemoćnog domaćina. Najbolji strijelac utakmice na kraju je s četiri postignuta pogotka bio je Petković, dva je dodao Jurilj, a mrežu domaćina po jednom su tresli Perić, Hajrović, Oršić i Lešković...

Strijelci: 0:1 - Perić (10), 0:2 - Petković (26), 0:3 - Petković (35), 0:4 - Hajrović (42), 0:5 - Jurilj (47), 0:6 - Petković (51), 0:7 - Oršić (64), 0:8 - Jurilj (69), 0:9 - Lešković (82), 0:10 - Petković (87).

Daruvar: Lončar, Lučić, Bublić, Kiš, Mihalić, Cvitković, Balcer, Nađ, Vicić, Novosel, Bjelajac (još su igrali: Pintarić, Rizner, Netoušek, Idžanović, Kasapović, Anić, Grgić, Bubnjić, Cišper, Geler, Karačić, Šorek, Dželalija, Dmejhal).

Dinamo (4-4-1-1): Zagorac - Maloku, Lešković, Perić, Šitum - Jurilj, Moro, Anić, Hajrović - Petković - Budimir (još su igrali Juric, Čaušić, Svržjnak, Oršić).

>> Pogledajte i kako Bolt zabija

Ključne riječi

Komentara 1

GR
grodar
16:29 13.10.2018.

koja sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije