Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDA ZAVRŠNICA

Dinamo danas može postati prvak Hrvatske, a evo gdje možete gledati napeti susret

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Šibenik u 25. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
15.05.2022.
u 11:12

Danas na Šubićevcu od 19:05 igra utakmicu u kojoj bi pobjedom osigurao naslov, a onda bi pred očima hajdukovaca na Maksimiru u zadnjem kolu mogao podići pehar prvaka

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 35. kola HT Prve lige HNK Šibenik – GNK Dinamo na stadionu Šubićevac rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama", stoji na stranicama maksimirskog kluba već dva dana. Doduše, radi se o  638 ulaznica za gostujući navijački sektor, ali to ne znači da će doći samo toliko navijača plavih.

Dobar pritisak su im nabacili Splićani pobjedom nad Istrom, a da se znaju nositi s njim plavi će morati dokazati večeras. Ako niste ugrabili ulaznicu, susret možete pratiti na Arena sportu 1.

Naime, Dinamo danas juri po titulu, barem se tako nada i očekuje. Hajduk mu je još jučer mogao 'pokloniti' naslov, a činilo se do 45. minute da će tako i biti, ali se onda sve preokrenulo pa Dinamo opet ovisi samo o sebi.

05.03.2022., Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 25. kolo, GNK Dinamo - HNK Sibenik. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Danas na Šubićevcu od 19:05 igra utakmicu u kojoj bi pobjedom osigurao naslov, a onda bi pred očima hajdukovaca na Maksimiru u zadnjem kolu mogao podići pehar prvaka. 

Ne bude li tako, odluka o prvaku past će na Maksimiru u izravnom okršaju s Hajdukom u zadnjem kolu.

Naravno da je Dinamo danas favorit i naravno da se Zagrepčani nadaju osiguravanju titule prije sraza s bilima, a realno, sve drugo bi bilo veliko iznenađenje. Zdravstveni karton gostiju ne izgleda loše, kvaliteta je na njihovoj strani, momčad je dobro raspoložena,  a i provlači se ona stara: Dinamo zna igrati bitne utakmice, Dinamo ne puca pod pritiskom.

>> Modrić upisao tri asistencije:

 
Ključne riječi

Komentara 4

IN
Ineboimorejeplavo
16:55 15.05.2022.

Ajmoooooooo Dinamo

JA
Jadranovac
11:31 15.05.2022.

Bilo bi svakako zanimljivije i napetije da Dinamo kiksa danas u Šibeniku pa da se o prvaku odlučuje idući tjedan u izravnom dvoboju Hajduka i Dinama dakle veliki derbi za prvaka u zadnjem kolu to još nikad nismo imali paa navijam za taj rasplet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije