Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Arsenalom

Dinamo će u Londonu imati sjajnu potporu, dolazi najmanje tisuću navijača

Dinamo - Arsenal
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
20.11.2015.
u 15:40

Hrvatski prvak u prvom kolu LP-a na Maksimiru je pobijedio Arsenal sa 2:1, a pobjedom na gostovanju može osigurati proljeće u Europi

Nogometaši Dinama sljedeći tjedan nastavljaju natjecanje Lige prvaka. Modri gostuju u Londonu kod Arsenala, a na put kreću u ponedjeljak ujutro.

Istog dana u 18.30 održat će konferenciju za novinare, a pola sata kasnije i trenirati na Emiratesu. U utorak prvo igraju mlade momčadi, a u 20.45 na teren će istrčati i seniori.

Hrvatski prvak u prvom kolu LP-a na Maksimiru je pobijedio Arsenal sa 2:1, a pobjedom na gostovanju može osigurati proljeće u Europi. Naime, s nova tri boda bit će sigurni za nastavak natjecanja u Europskoj ligi, a možda ostanu i u kombinaciji za prolaz u najelitnijem natjecanju, iako im je za to potreban ludi scenarij. Morali bi pobijediti Arsenal u Londonu i Bayern u Maksimiru s više od pet razlike, a prvak Njemačke morao bi izgubiti i u Grčkoj.

Prema informacijama iz kluba, na Emiratesu će hrvatski prvak imati odličnu potporu, zasad je prodano tisuću vaučera, a očekuje se i više pristalica Dinama.

>>Mamić: Ovo nema veze s pravom i pravdom, to je politički motivirano

Komentara 5

MA
..Marsijanac
16:34 20.11.2015.

Dinamo je imao i podosta srece u Zagrebu. Igraci ce morati odigrati utakmicu zivota da bi pobjedili u Londonu. To je nogomet i sve je moguce.

HH
helgin@hogar
21:12 20.11.2015.

dok prodju sengen utakmica gotova, veceras bi valjalo poci

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
20:04 20.11.2015.

Pa to je kao pola Slovenije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije