Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić:

'Dinamo će dobiti novi stadion! Gradnja je dogovorena, nedostaje samo - pečat'

Milan Bandić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
21.09.2019.
u 11:03

Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 550 milijuna kuna. Treba ulagati u sport, prepoznati sport - rekao je Bandić

Nakon fantastične Dinamove pobjede nad Atalantom (4:0) na otvaranju nove sezone u Ligi prvaka ponovno se aktualizirala tema novog stadiona. Nedavno je na prijemu gradonačelnik Milan Bandić na Sveticama obećao novi stadion do 2021. godine.

- Ovih dana privodimo kraju razgovore s vodstvom kluba po pitanju stadiona, a ako vam ja nešto obećam, to vam je kao amen. Planiramo izgraditi stadion koji će moći posjetiti 25 do 30 tisuća ljudi, na ponos Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Napravit ćemo kompleks ljepši od 'poljudske ljepotice'. Projekt će trajati sljedeće dvije godine - rekao je Milan Bandić i dodao:

- Napravit ćemo najljepši stadion u Hrvatskoj jer to Dinamo zaslužuje. Imam viziju da će naši navijači, Bad Blue Boysi moći dotaknuti igrače uz aut-liniju, tako da sve funkcionira kao u kazalištu.

No sada se postavlja pitanje što će se učiniti s Maksimirom. Hoće li se rušiti i graditi novi, te kada će početi radovi? Milan Bandić je istaknuo kakao za početak projekta izgradnje novog stadiona nedostaje samo - pečat.

- Nije Dinamo slučajno uspio. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 550 milijuna kuna. Treba ulagati u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mjestu. Dok se usuglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, nedostaje samo pečat - rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 70

NI
nik83
12:09 21.09.2019.

Deja-vu. Odmah sam pogledao nadnevak objave članka jer mi se učinilo da sam ovo "Dinamo će dobiti novi stadion" vidio jedno sto puta u zadnje vrijeme, pa me zanimalo što stari članak opet radi ovdje. U svakom slučaju, nastavit će se po starom.

DU
Deleted user
11:32 21.09.2019.

Ha, ha, ha, ha,.... Koji populizam. Tek kaj je Dinamo veličanstveno isprašil Talijane, evo novog stadiona... Kaj bu tek Banderas gradil ak isprašimo Engleze???

Avatar gunner12345
gunner12345
12:52 21.09.2019.

bandić ima taj luksuz da 50 puta može obećati da će izgraditi novi stadio u roku od par godina, ne izgradi ga pa nikome ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije