Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka reakcija

'Dimitrovu u Zadru nitko nije nudio test na koronavirus. Znam gdje se zarazio!'

Grigor Dimitrov, bugarski tenisač zarazen koranavirusom u bliskom kontaktu sa brojnim sportašima u Zadru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
24.06.2020.
u 18:52

'Grigor je došao u Beograd nakon što je tri mjeseca živio u totalnoj izolaciji!' , žestok je bio Dimitrov menadžer


Srđan Đoković označio je bugarskog tenisača Grigora Dimitrova glavnim krivcem za debakl Adria Toura. 

- Kako je došlo do zaraze? Vjerojatno jer je Dimitrov došao bolestan, tko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, što da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao obitelji - rekao je otac prvog igrača svijeta Novaka Đokovića.

>> Pogledajte galeriju: druženje s Novakom Đokovićem

Grigor Dimitrov, bugarski tenisač zarazen koranavirusom u bliskom kontaktu sa brojnim sportašima u Zadru
1/14

Sada se oglasio i Georgi Stoimenov, menadžer Grigora Dimitrova, koga mnogi traže posljednjih nekoliko dana. Odlučio se javiti nakon posljednjih optužbi Srđana Đokovića.

'Grigor je došao u Beograd nakon što je tri mjeseca živio u totalnoj izolaciji!' , žestok je bio Dimitrov menadžer te dodaje:

'Ni u Beogradu, a ni u Zadru nisu mu  ponudili testiranje na koronavirus! Nije kriv Grigor, već organizator! Organizatori turnira su ti valjda koji su zaduženi za sigurnost, ali i za kreiranje pravila'.

Grigor Dimitrov je sat vremena uoči zadarskog finala Adria Toura objavio kako je pozitivan na COVID-19. 

- Grigor je poštovao pravila organizatora i postojeće zakone kad je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske! Izvor zaraze? Beograd! - zaključio je Georgi Stoimenov na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Георги Стоименов: ⁠"Във връзка с казаното от Сърджан Джокович пред хърватската телевизия, искам да ви уведомя за следното: Григор кацна директно в Белград, след тримесечна пълна изолация. Нито в Белград, нито по-късно в Задар (Хърватска) му е предлагано или е изисквано от него да си прави тест за коронавирус. ⁠ ⁠ Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват. ⁠ ⁠ Григор стриктно е спазвал всички праила наложени от организаторите на турнира и съществуващите закони и наредби при преминаването на границата между България, Сърбия и Хърватска."⁠ ⁠ Още по темата, четете в линка от нашето Био

Objavu dijeli Tenniskafe.com (@tenniskafecom)

>> VIDEO Ćorić i Ivanišević pjevaju u restoranu u Zadru

Ključne riječi

Komentara 3

EL
EldersWisdom
18:55 24.06.2020.

To da su se zarazili u nocnom klubu u Beogradu je svima jasno, ma koliko pokusavali sa sebe skinuti odgovornost.

DU
Deleted user
20:07 24.06.2020.

Svi upiru prstom u Dimitrova a najvjerojatnije je i on sam kolateralna žrtva organizatora. Uvijek je kriv organizator tj vlast koja uvijek spinovima traži najslabiju točku na koju prebacuje krivicu. Jedan je HDZ.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
19:38 24.06.2020.

Najmanje zaraženih u Zadru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije