Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Diego Maradona ostaje trener Gimnasije iz La Plate

Diego Maradona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.06.2020.
u 00:10

Prije povratka u Argentinu Maradona je zadnji trenerski posao obavljao je u Meksiku, gdje je vodio drugoligaša Dorados Sinaloa

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Diego Maradona (59), koji je u rujnu 2019. postao trener Gimnasije iz La Plate, produžio je ugovor s argentinskim prvoligašem i ostaje njihov trener do kraja sezone 2020-2021, objavio je u srijedu klub koji je jedini naslov državnog prvaka osvojio 1929. godine. 

Maradona je postao trener Gimnasije iz La Plate kad su bili na dnu prvenstvene ljestvice. Pod njegovim vodstvom rezultati su se malo poboljšali, ali klub je i dalje bio u zoni ispadanja kada je sezona definitivno prekinuta u travnju zbog pandemije koronavirusa.

Nakon toga Argentinski nogometni savez donio je odluku da nitko neće ispasti iz Prve lige, pa je Gimnasia ostala u najjačem razredu argentinskog nogometa. 

Prije povratka u Argentinu Maradona je zadnji trenerski posao obavljao je u Meksiku, gdje je vodio drugoligaša Dorados Sinaloa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije