Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Maradona u središtu skandala: 'Dirao me i gurao ruku ispod haljine'

Maradona
Reuters/PIXSELL
04.07.2017.
u 15:10

- Otišla sam u Maradoninu sobu napraviti intervju, ali on me odmah počeo dirati...

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Diego Maradona (56), našao se u redištu skandala na netom završenom Kupu konfederacija. On se u Rusiji pojavio kako bi dodijelio trofej najboljem igraču, a novinarka Ekaterina Nadolskaja optužila ga je za seksualno zlostavljanje.   

- Otišla sam u Maradoninu sobu napraviti intervju, ali on me odmah počeo dirati i gurati mi ruku ispod haljine. U nevjerici sam se opirala. Kada je vidio da ne popuštam, pokušao me umiriti s 500 eura, a pošto mu ni to nije pomoglo, htio me izaciti iz sobe. Ipak sam uspjela pozvati zaštitare, koji su me izveli iz sobe - ispričala je Nadolskaja.

Argentinčev dvjetnik priopćio je kako nije podignuta nikakva optužnica, a pojavile su se i fotografije snimljene prije spomenutog događaja. Na njima se vidi kako bivši nogometaš sjedi u društvu nasmijane Nadolskaje i njezine prijateljice, a prema njima ne može se naslutiti da je potom nešto krenulo po zlu...

Komentara 9

PU
Pukovnik
15:38 04.07.2017.

To je bila "Bozja ruka" ...

Avatar white socks
white socks
15:31 04.07.2017.

Zar je to incident?

HE
herc7
16:19 04.07.2017.

Kako obicna kokos da dode do novina ,pa samo ovako... Boze sto je svijet i ova hr sve puno fufa straca i glupacica... i kaze daj ravnopravnost ,babe, emancipacija , wat a fk... sve bas sve ste samo za jednoo stvorene... kar.... (ate)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije