Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOEMSKA

Didulica će propustiti Ajax jer je kritizirao svoju upravu

'sport...bec...01.03.2005. bec, trening uoci prijateljske utakmice austrija - hrvatska, joe didulica foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
14.11.2010.
u 14:01

Joe Didulica, nekadašnji vratar hrvatske nogometne reprezentacije, uvijek je bio osebujan.

Tako je proteklog tjedna bez dlake na jeziku prozvao upravu svoga kluba AZ Alkmaara da za prvu momčad igraju najplaćeniji nogometaši, a da pritom nisu i najbolji. Trener Gertjan Verbeek poslušao je svoje poslodavce i zbog neposluha trenutačno ne računa na Diduličine usluge.

Naime, on je trebao biti u kombinaciji za današnji dvoboj Ajaxa i AZ-a, no iz kluba je stigla službena informacija da taj australski Hrvat oštra jezika ne može braniti zbog ozljede vrata. Očito je ipak kritika razlog neigranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije