Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacije

Diazov trener vjeruje da je McGregor na steroidima

Conor McGregor - Jose Aldo
Reuters/PIXSELL
02.03.2016.
u 09:09

UFC 196 i meč McGregor vs. Diaz možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro.

Nate Diaz prihvatio je meč protiv Conora McGregora nakon što je Rafael dos Anjos otpao zbog ozljede. Na konferenciji za medije Diaz je odmah krenuo u verbalni obračun te je McGregora, ali i kompletan UFC optužio za doping, piše Fight Site.

Kad je u pitanju psihološki rat onda se ovog puta Conor McGregor namjerio na sebi ravnog. Nate Diaz je već na prvoj konferenciji za medije Irca i kompletan UFC optužio za korištenje steroida. Sad se na tu priču nadovezao i Diazov boksački trener Richard Perez.

“Naravno da vjerujem u to. Neke borce uhvate, a ako ćemo iskreno, znam da McGregor mora biti na nekim steroidima. Prilično je velik. I onda odjednom skoči u velter kategoriju? Nema šanse, trebao se boriti u lakoj kategoriji. Fokusirao se na tu kilažu, ostalo je dva tjedna do borbe i onda odjednom skače do veltera? Nešto se tu događa. No, svejedno ćemo se boriti i to je to,” rekao je Richard Perez za Submission Radio.

“Sve što znam je da se McGregor trebao boriti u lakoj kategoriji i mislim da ne bi uspio skinuti kilograme. S obzirom na to da je imao još dva tjedna pomislili bi da će se držati bliže lakoj kategoriji, ali nije nego je skočio u velter kategoriju. Zato je to sve skupa malo sumnjivo.”

UFC 196 i meč McGregor vs. Diaz možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro.

>>Nateov boks će šokirati McGregora, Irac će izgledati smiješno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije