Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDAN GAF

Dezinfekcijsko sredstvo im pokvarilo autobus pa su na gostovanje morali taksijem

Premier League - West Ham United v Chelsea
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.09.2020.
u 16:33

Autobus zbog automatizma nije mogao upaliti šest sati, a nogometaši i članovi stručnog stožera su se morali snaći za prijevoz do terena koji je od njihovog hotela bio udaljen nešto više od pola sata

Najbizarnija nogometna vijest ovog vikenda nam dolazi iz treće engleske nogometne lige, po službenom nazivu League One.

Prije utakmice kod Accringtona nogometaši Oxford Uniteda naišli su na neuobičajen problem. Njihov autobus nije htio upaliti zbog alkoholnog dezinfekcijskog sredstva kojim je bio poprskan prije no što su igrači i vozač ušli u vozilo.

Naime, autobus radi sigurnosnih razloga ima ugrađeni sistem puhanja pri kojem vozač tako osigurava da nije u alkoholiziranom stanju. Vozač je bio trijezan prema nekolicini drugih testova, ali autobus mu to nije priznavao zbog alkohola iz dezinfekcijskog sredstva. Autobus zbog automatizma nije mogao upaliti šest sati, a nogometaši i članovi stručnog stožera su se morali snaći za prijevoz do terena koji je od njihovog hotela bio udaljen nešto više od pola sata.

“Problem je što je sprej došao u interakciju s uređajem za puhanje. Kada je vozač puhao, autobus nije želio upaliti i tako je ostalo šest sati. Morali smo koristiti automobile stožera, taksije, sve i svašta kako bismo došli na stadion”, rekao je trener prve momčadi Oxforda Karl Robinson za Oxford Mail.

Čini se da je ova nesvakidašnja situacija uzdrmala igrače Oxforda budući da su slavili rezultatom 4:1 te se maknuli s dna ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije