Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Detroit slavio protiv Colorada u spektaklu na otvorenom

Detroit Red Wings, Colorado Avalanche
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.02.2016.
u 12:45

Ovo je druga uzastopna pobjeda Red Wingsa.

Detroit Red Wings i Colorado Avalanche su odigraliutakmicu na otvorenom pred 50,095 gledatelja na Coors Fieldu, a slavili su Red Wingsi sa 5-3. 

Brad Richards, kojem je ovo peta NHL utakmica na otvorenom, zabio je gol za 4-3 za Red Wingse minutu prije kraja zadnje trećine, dok je pobjednički gol 40 sekundi prije kraja zabio Darren Helm

Vratar Petr Mrazek je imao 24 obrane u slavlju svoje momčadi, a strijelci prva tri gola na utakmici za Detroit su bili Tomas Tatar, Gustav Nyquist i Justin Abdelkader.

Ovo je druga uzastopna pobjeda Red Wingsa.

Nakon što je Detroit poveo u prvoj trećini pogotkom Tatara, Colorado je izjednačio golom Nathana McKinnona, a na 2-1 je povećao Tyson Barrie. Druga je trećina prošla bez golova, a u zadnjoj je poveo Detroit nakon što je Abdelkader zabio za 3-2. Izjednačio je za Colorado Alex Tanguay 14 sekundi kasnije.

Semyon Varlamov je obranio 23 udarca prema vratima Colorada.

>>Ovječkinov 40. gol za 45. pobjedu Washingtona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije