Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE GLAVE

Detalj koji je mnogima promaknuo: Modrić se sukobio sa suigračem!

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
16.11.2018.
u 07:32

U jednom trenutku hrvatski kapetan za glavu je uhvatio klupskog suigrača, a nakon utakmice oba igrača prokomentirala su tu situaciju.

Hrvatska je na Maksimiru pobijedila Španjolsku 3:2 te tako ostala u igri za prvo mjesto u skupini 4 Lige nacija. Za to će nam u posljednjem kolu na Wembleyu u nedjelju protiv Engleza trebati pobjeda.

Utakmica protiv furije donijela i nekoliko dvoboja suigrača iz klubova, a prilične napetosti moglo se primijetiti u igrača Real Madrida Luke Modrića i Danija Ceballosa.

U jednom trenutku hrvatski kapetan za glavu je uhvatio klupskog suigrača, a nakon utakmice oba igrača prokomentirala su tu situaciju.

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
1/9

 

– Ceballos je branio boje svoje države, kao i ja. Sve što se dogodi na terenu ostaje na terenu. Sve je u redu – rekao je Modrić, dok je Španjolac istaknuo:

– Nije to bilo ništa važno, to je jedna od stvari koje ostaju na terenu. Luka je sjajan igrač i osoba.

>> Pogledajte i izjavu Lovrena nakon utakmice

Komentara 38

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
07:43 16.11.2018.

matija tupan

DU
Deleted user
07:58 16.11.2018.

Matija, kako nisi već sam sebi jadan ?

Avatar southman
southman
07:41 16.11.2018.

Dečki su sve rekli ! Ne pravite dramu gdje je nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije