Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Derbi Tottenhama i Uniteda završio bez pobjednika

Tottenham - Manchester City
Foto: PA/Pixsell
1/3
19.06.2020.
u 23:25

U drugom susretu večeri Southampton je pobijedio Norwich City s 3-0 gurnuvši domaći sastav još bliže ispadanju iz Premier lige

U derbiju 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham i Manchester United su odigrali 1-1.

Spursi su poveli u 27. minuti golom Stevena Bergwijna, a izjednačio je Bruno Fernandes u 81. minuti iz kaznenog udarca kojeg je izborio Paul Pogba.

Zanimljivo, bila je to četvrta utakmica Josea Mourinha kao menadžera Tottenhama protiv nekog od svojih bivših klubova i još nema niti jednu pobjedu. Protiv Uniteda ima poraz i remi, a protiv Chelsea dva poraza.

U drugom susretu večeri Southampton je pobijedio Norwich City s 3-0 gurnuvši domaći sastav još bliže ispadanju iz Premier lige.

Golove za goste zabili su Daniel Ings (49), Stuart Armstrong (54) i Nathan Redmond (79).

Southampton se nalazi na 13. mjestu, dok je Norwich City posljednji s 21 bodom, šest manje od zone spasa.

Elitni razred 'otočkog' nogometa nakon tri mjeseca pauze nastavljen je u srijedu zaostalim utakmicama 28. kola između Manchester Cityja i Arsenala, te Aston Ville i Sheffield Uniteda. City je slavio s 3-0, dok u drugom susretu nije bilo golova.

Na ljestvici vodi Liverpool s 82 boda, 12 više od Manchester Cityja, dok je treći Leicester City s 53 boda. Slijede Chelsea (48), Manchester United (46)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije