Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern čeka prvaka

Derbi: Olić i Pranjić protiv Perišića, a sva trojica na klupi

perisic (1)
AFP
19.11.2011.
u 09:34

Zbog napada na Hrvate, Grci su dobili kaznu igranja jedne utakmice bez publike.

Bundesligaški derbi igra se danas u münchenskoj Allianz Areni, vodeći Bayern (28 bodova) dočekuje drugoplasiranu Borussiju iz Dortmunda (23) i pobjedom bi stekao vjerojatno nedostižnu prednost za jesenski naslov.

Sva trojica hrvatskih reprezentativaca, Bayernovi Ivica Olić i Danijel Pranjić, te Borussijin Ivan Perišić, najavljeni su kao džokeri s klupe. Iako se protiv Turaka vidjelo da je Olić u vrhunskoj formi, pokraj Riberyja, Müllera i Gomeza, čak i Kroosa, ne može se probiti u prvih 11. Ivica je posljednji put za Bayern igrao od početka utakmice 25. rujna 2010., a posljednji put 90 minuta odigrao je 25. travnja 2010., kod Louisa van Gaala, u Mönchengladbachu.

Zato će Ola ove zime napustiti Bayern, šest mjeseci prije isteka ugovora.

Kapetan HSV-a Mladen Petrić oporavio se od ozljede, ali neće konkurirati za utakmicu s Hoffenheimom, te će tek u ponedjeljak početi trenirati punim opterećenjem. Ivo Iličević je u kombinacijama za utakmicu.

U engleskoj ligi danas derbi igraju dvojica neporaženih, Manchester City i Newcastle, Manchester United gostuje kod Swansea, a najjača utakmica ovoga kola, Chelsea - Liverpool, na rasporedu je u nedjelju.

Jučer je nastavljeno iransko prvenstvo, a Mes Kerman, pod vodstvom Miroslava Blaževića, poražen je na gostovanju kod Shahina 0:1. Ćirina momčad na 15. je mjestu, stubu iznad zone ispadanja.

Usput, Grčka će u idućim kvalifikacijama prvu domaću utakmicu igrati bez publike. To je Uefina kazna za divljanje u Pireju i napad bakljama na hrvatske navijače na stadionu Karaiskakis 7. listopada.

Komentara 1

SA
santos008
11:03 19.11.2011.

Najljepse sto se moglo vidjeti na \'\'tekmi\'\' protiv Turaka su kombinacije i prolazi po lijevoj strani,kako su samo u kratkom vremenu izveli super akcije Perisic i Pranjic,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije