Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit ulaznica!

Derbi ljubavi: Pozivnica za vjenčanje oduševila ljude u regiji

Pozivnica za vjenčanje
Foto: Facebook
02.08.2017.
u 19:44

Pozivnica izgleda kao ulaznica na utakmicu uz datum i mjesto odigravanja, red i broj sjedalice, te grbove Crvene zvezde i Partizana

Jelena i Nebojša došli su na genijalnu ideju, pa su pozivnicu za vjenčanje dali izraditi kao ulaznicu za utakmicu Lige prvaka. Ništa ne bi bilo neobično da Jelena nije navijačica Partizana, a Nebojša navijač Crvene zvezde.

Pozivnica za vjenčanje oduševila je regiju i pokazala da u ovom derbiju pobjeđuje ljubav.

Pozivnica izgleda kao ulaznica na utakmicu uz datum i mjesto odigravanja, red i broj sjedalice, te grbove Crvene zvezde i Partizana. Prvo poluvrijeme je kod matičara, a nastavak je vjenčanje u crkvi. Ipak, svi čekaju treće poluvrijeme.

Utakmice Partizana i Zvezde godinama obilježavaju neredi i sukobi navijači. Derbi koji je zakazan za 16. rujna za razliku od prethodnih bit će ispunjen ljubavlju... 

Komentara 33

DU
Deleted user
20:37 02.08.2017.

odusevila regiju....bla bla bla...opet se VL nadmasuje....strasno

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:42 02.08.2017.

Svi komentari do jednoga koji kritiziraju clanak obrisani, kao mokrom krpom. Ostali samo komentari of "mirnih komsija"

DU
Deleted user
20:50 02.08.2017.

Mnogo bre lepo od našeg večernjaka........topimo se svi u Hrvatskoj. Mi smo dio eu ,pa vas lepo molim prestanite bre da nas terorišete sa ovim istočnim smehom. Večernji je jako kvalitetna novina,ali najbolji je kao tariguz. Sve pohvale divni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije