Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se novi termin

Derbi 5. kola odgođen na zahtjev Hajduka!

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
10.09.2020.
u 13:28

Sukladno odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u kvalifikacijama europskih natjecanja imaju pravo na odgodu jedne utakmice

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni donio je odluku o odgodi derbija 5. kola između Rijeke i Hajduka koji se trebao igrati na Rujevici 20. rujna. 

Brezni je odluku o odgodi donio na zahtjev Hajduka zbog pripreme i nastupa u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Hajduk će 17. rujna gostovati kod Renove u Skoplju, a u slučaju pobjede tjedan dana kasnije trebao bi gostovati kod pobjednika sraza između Neftčija i Galatasaraya.

Susret Rijeka - Hajduk igrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu.

Sukladno odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja klubovi koji sudjeluju u kvalifikacijama europskih natjecanja imaju pravo na odgodu jedne utakmice.

Također, u slučaju ulaska u skupine Europske lige ili Lige prvaka, klubovi stječu pravo na još jednu odgodu utakmice.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvat123
01:02 11.09.2020.

sad je to uredu i nije problem a kad je Dinamo odgodil u proslosti neke utakmice onda su Hajdukovci urlali i prigovarali i bunili se, jadno makar cu ja navijat za njih isto ko i za moj Dinamo i zelim Hajduku da doceka proljece u Evropi ali i svim nasim klubovima da uspiju proci sto dalje i navijam za sve

DH
dalibor.hren
23:27 11.09.2020.

Ipak je Renova United mega momčad ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije