Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Deportivo - Fuenlabrada ipak u petak

Atletico Madrid Deportivo
Foto: Reuters/Pixsell
05.08.2020.
u 11:55

Ta utakmica je prvobitno trebala biti odigrana prošlog mjeseca, ali je otkazana nakon što je u Fuenlabradi bilo čak 28 osoba pozitivnih na COVID-19.

Zaostala utakmica zadnjega kola španjolske Druge lige u La Coruni između Deportiva i Fuenlabrade ipak će se igrati i to u petak 7. kolovoza, priopćila je La liga.

Ta utakmica je prvobitno trebala biti odigrana prošlog mjeseca, ali je otkazana nakon što je u Fuenlabradi bilo čak 28 osoba pozitivnih na COVID-19.

La Liga je prvotno objavila da se ta utakmica neće igrati iako je Fuenlabrada pobjedom mogla osvojiti šesto mjesto i plasman u doigravanje za Primeru. To šesto mjesto pripalo je Elcheu, ali je vodstvo lige ipak promijenilo odluku pa će se u  La Coruni ipak igrati.

Deportivo je bez ikakve šanse da izbori ostanak, a CF Fuenlabrada bi se pobjedom pridružila Real Zaragozi, Almeriji i Gironi u borbi za Primeru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije