Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Denver produžio ugovor s trenerom Michaelom Maloneom

Nikola Jokić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.12.2019.
u 12:24

Malone je postao četvrti najuspješniji trener u povijesti Denver Nuggetsa s omjerom pobjeda i poraza 194-163 (54,3 posto)

Druga momčad Zapadne konferencije NBA lige Denver Nuggetsi produžili su ugovor s trenerom Michaelom Maloneom (48) do kraja sezone 2022-23. 

Malone je bio pomoćni trener u New York Knicksima, Clevelandu, New Orleansu i Golden State Warriorsima, jednu sezonu bio je glavni trener Sacramento Kingsa (2013–2014), a od 2015. je na klupi Denver Nuggetsa. Prve tri sezone Denver je pod njegovom trenerskom palicom ostao bez doigravanja, ali prošle sezone klub, čije su najveće zvijezde srpski centar Nikola Jokić i kanadski bek Jamal Murray, ušao je u playoff i u konferencijskom polufinalu izgubio je od Portlanda (3-4 u pobjedama). 

I ove sezone Denveru ide dobro, ima omjer od 21 pobjede i 8 poraza, i samo su LA Lakersi (24-6) bolji od njih na Zapadu.

Također, Malone je postao četvrti najuspješniji trener u povijesti Denver Nuggetsa s omjerom pobjeda i poraza 194-163 (54,3 posto). 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije