Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA SITUACIJA

Delije spremni za obračun u Grčkoj: Stiglo ih 300, policija uhitila 40!

'Delije navijaci fudbalera Crvene zvezde na utakmici prvenstva Srbije  i Crne Gore protiv Zemuna na stadionu CZ 21.03.2004. godine Foto: stevanovic srdjan'
03.11.2015.
u 18:24

U Ateni se strahuje kako bi moglo doći do žestokih nereda jer će se na ulicama naći grčki, srpski i hrvatski huligani.

Grčka policija privela je najmanje 40 navijača Crvene zvezde koji su doputovali u Atenu bodriti Olympiakos u dvoboju Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama, te se sukobiti s hrvatskim navijačima.

Grčki mediji navode kako je policija kod navijača beogradskog kluba pronašla palice, metalne šipke, baklje i druge predmete. Policija navodno pretražuje hotele, ugostiteljske objekte i druga mjesta na kojima bi mogla pronaći navijače Zvezde ili Dinama i tako spriječiti moguće sukobe. Prema pisanju tamošnjih medija u Grčku je doputovalo najmanje 300 navijača beogradskog kluba, te stotinjak Bad Blue Boysa.

Prošle noći dogodili su se i prvi incidenti kada je skupina huligana napala taksi u kojem su se vozila četvorica navijača modrih. Huligani su na motorima presreli taksi, razbili stakla i ubacili baklje, a navijači Dinama u posljednjem trenutku su izvukli živu glavu.

U Ateni se strahuje kako bi moglo doći do žestokih nereda jer će se na ulicama naći grčki, srpski i hrvatski huligani.

>> Kaos u Ateni, napadnuti hrvatski navijači: 'Htjeli su ih žive zapaliti!'

Komentara 40

Avatar Srb_IN
Srb_IN
19:43 03.11.2015.

seksi@ahahaha a zato su vam igraci ko astronauti...dezorjentirani

Avatar Srb_IN
Srb_IN
19:38 03.11.2015.

seksi@ ahahaha za kaj vam Poljud slici na Minhenski stadion 1939.g. ? Ahahaha a bili ste tak kul Orjunasi.

SU
subara
18:49 03.11.2015.

Treba stoki dati pluga i motike da se ispušu. Sve jebeni neradnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije