Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI OBRAČUN

Pogledajte tučnjavu Delija i navijača PSG-a, Srbina su gazili i teško ozlijedili

Delije
Printscreen
03.10.2018.
u 23:29

Delije su se potukli s domaćim navijačima, a sve je trajalo dok policija nije upotrijebila suzavac i pendreke kako bi rastjerala navijače.

Nakon utakmice PSG-a i Crvene Zvezde ispred Parka prinčeva dogodio se krvavi obračun  gdje se potuklo između 300 i 400 navijača.

Delije su se potukli s domaćim navijačima, a sve je trajalo dok policija nije upotrijebila suzavac i pendreke kako bi rastjerala navijače.  Francuski mediji ističu kako je u tučnjavi srpski navijač teško ozlijeđen, a svjedoci kažu da je grupa navijača Paris Saint-Germaina gazila po navijaču Zvezde koji je ležao na podu. 

Navijači Zvezde nisu uopće smjeli biti na stadionu jer je srpski klub kažnjen zabranom gostovanja, ali su u svom aranžmanu stigli u Pariz.

Pogledajte video: Sukob navijača PSG-a i Crvene zvezde

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar gordi
gordi
06:25 04.10.2018.

pa di je tu problem???Srbe u svim ratovima,u svim tučnjavama koje započnu svi gaze

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:41 04.10.2018.

Prebili ih na tetenu, prebili van terena....kak got okrenes, prebili su ih.....

MO
mobitel20
03:06 04.10.2018.

"Delije" !? A zasto nisu "Akindzije"? Na isto dodje...Kakva sizofrenija, komunisticka proslost kluba osnovanog 1945. ime "Crvena Zvezda", zvezda DOMINIRA grbom, navijaci se zovu Turske Delije, a istodobno se zaklinju u nacisovinisticko Svetosavlje !!!??? To je samo kod srba moguce. Slicna stvar je i kod "Partizana", s tim sto se njihovi navijaci ipak ne zovu kao turski placenici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije