Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TROFEJ

Delije proslavile naslov uz zanimljiv transparent: 'Preko Drine...'

05.05.2019.
u 20:58

Na stadionu je bilo par tisuća gledatelja koji su došli podržati beogradski klub, a cijeli tjedan Delije su imale akcije po cijeloj Srbiji gdje su pozivali ljude

Nogometaši Crvene zvezde obranili su naslov prvaka Srbije pobjedom protiv Mladosti rezultatom 1:0.

U susretu petog kola play-offa Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" Zvezda je s igračem manje pobijedila minimalnim rezultatom, a pogodak odluke postigao je Milan Pavkov u 83. minuti susreta.

Crvena zvezda je tako dva kola prije kraja prvenstva stigla do 29. naslova u povijesti.

Na stadionu je bilo par tisuća gledatelja koji su došli podržati beogradski klub, a cijeli tjedan Delije su imale akcije po cijeloj Srbiji gdje su pozivali ljude na stadion. 

Cijela Srbija bila je izlijepljena plakatima na kojima je slika lika iz čuvene scene filma "Lepa sela lepo gore" uz poruku: "Ozdravite". Jedna grupa na tribinama  je uzvratila transparentom: "Ozdravili smo! Subotičani". Delije su kasnije razvile još jedan transparent, a preko kolega iz Beograda saznali smo kako se najvjerojatnije odnosio na ljude iz Republike Srpske

- Preko Drine, zdravi! - pisalo je.

Transparent možete vidjeti ovdje

>>> Pogledajte kako se mijenjao grb Dinama kroz povijest

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
13:21 06.05.2019.

Rezimski klub,,,,, kad vucic Ne bude vise predsjednik 👎👎. Propast

WI
Witman
22:38 06.05.2019.

Jasenovac i Gradiška Stara

CR
crodux
21:23 05.05.2019.

koga u Hr boli k za Zvezdu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije