Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incidenti

Delije napale BBB u Skopju, a huligani u Nišu kamenovali bus s navijačima Dinama

Huligani
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
13.07.2016.
u 12:18

Negdje oko pola četiri "partizani", kako smo ih nazvali jer su pobjegli u šumu, u Nišu su nam razbili dva stakla na autobusu...

Dinamo je pobijedio Vardar u Makedoniji 2:1 u drugom pretkolu Lige prvaka, a "modre" je u Skoplju bodrila skupina od 70 navijača iz cijele Hrvatske.

- Nikakvih problema nije bilo u Makedoniji, ali čuo sam nešto o incidentu dečkiju iz Zagreba koje je navodno napala skupina srpskih navijača u centru Skoplja uoči utakmice. Iz Đakova nas je išlo 27 i Makedonci su nas dočekali sjajno. Na stadionu je bilo ogromno osiguranje, 700 policajaca čuvalo je nas 70 - rekao je Zlatko Mesić iz Đakova za 24sata i dodao:

- Srpska policija pratila nas je do naplatnih kućica. Negdje oko pola četiri "partizani", kako smo ih nazvali jer su pobjegli u šumu, u Nišu su nam razbili dva stakla na autobusu. Srećom, pukla su samo vanjska. Vidjeli smo ih, radi se o dvojici mladića i jednoj djevojci. Srpska policija bila je iza autobusa, ali ništa nisu napravili. Pričekali smo krim policiju da naprave zapisnik i nastavili prema Hrvatskoj.

Skupina Delija napala je i navijače iz BBB Fan Cluba u centru Skoplja uoči utakmice, doznaju 24sata. Razbježali su se po gradu prije dolaska makedonske policije. Kod hrvatskih navijača nema ozlijeđenih nakon tog sukoba.

Komentara 20

ED
europski dinamo
13:37 13.07.2016.

Delije mislile da napadaju crvene bbb kao u Pireju,a kad tamo naletili na prave bbb i dobili po lampi.

SX
sudbina x
12:51 13.07.2016.

Pa njih je srpska policija i naručila a zašto bi ih onda sprječavala?

AO
admini_obrišite_si_mami
12:49 13.07.2016.

i kaj je tu čudno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije