Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradalo koljeno

Grand Slam pobjednik otkrio da je možda odigrao posljednji meč u karijeri

Juan Martin del Potro
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.06.2019.
u 23:47

Del Potro je u srijedu u londonskom Queen's Clubu svladao Kanađanina Denisa Šapovalova, ali je istodobno slomio patelu desnoga koljena

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) objavio je u petak kako će se u subotu u Barceloni podvrgnuti operaciji desnog koljena te kako nije siguran hoće li se više vraćati profesionalnom igranju.

- Jesam li prekjučer odigrao svoj posljednji meč u karijeri ili ne, trenutačno ne znam - izjavio je Del Potro u video poruci koju je objavio na svom Instagramu.

- Pitao sam liječnike što je najbolje za mene i moje zdravlje i oni su mi odgovorili da je operacija pravi izbor. Nadam se kako ću se moći vratiti i kako će moje koljeno opet biti funkcionalno - dodao je trenutačno 12. igrač svijeta.

Del Potro je u srijedu u londonskom Queen's Clubu svladao Kanađanina Denisa Šapovalova, ali je istodobno slomio patelu desnoga koljena. To ga je prisililo da odustane od daljnjeg nastupa.

Pobjednik US Opena iz 2009. godine Del Potro je tijekom karijere imao velikih problema s ozljedama.

Nekoliko je sezona izgubio zbog ozljeda oba zapešća, da bi krajem prošle godine po prvi put ozlijedio desno koljeno zbog čega je u prva četiri mjeseca ove godine odigrao samo jedan turnir. U puni pogon vratio se tek početkom svibnja u Madridu, ali samo šest tjedana potom uslijedila je nova teška ozljeda.

Komentara 1

Avatar TennisSpot
TennisSpot
08:42 22.06.2019.

Nadam se da će ostati još na terenima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije