Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav urnebes!

Dejane, što ti bi? Lovren nije imao pojma s kim se fotografira, a kad je saznao...

Dejan Lovren
Foto: Jan Woitas/DPA/Pixsell
1/5
13.06.2019.
u 14:46

Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava, rekao mu je Lovren. U raspravu se uključio i Šime Vrsaljko koji je se od srca nasmijao

U srijedu je na SRC Šalata održan humanitarni teniski turnir Gem Set Hrvatska koji je organizirao Marin Čilić, a putem svoje zaklade sav iznos zarađen od turnira će otići u humanitarne svrhe za pomoć djeci OŠ Tordinci. 

Pobjednički par bio je Mario Mandžukić i Patrik Jurina koji su u finalu s 11:9 slavili protiv Luke Modrića i Marina Čilića. Mandžo i Jurina su u polufinalu bili bolji od Franka Škugora i Dejana Lovrena s 10:8, a upravo je branič Liverpoola danas glavna tema na Instagramu. 

Dejan Lovren
1/36

Ivan Klasnić, bivši sjajni nogometaš i vatreni koji se također natjecao, objavio je videozapis u kojem traži Lovrena za jednu zajedničku fotografiju. Naš reprezentativac u mnoštvu navijača nije prepoznao da se radi o njegovom bivšem suigraču iz reprezentacije.

Uz simpatičnu scenu Klasnić je stavio opis: '“Označi prijatelja koji te više ne prepoznaje”, a uskoro mu je Dejan odgovorio.

“Dragi, oprosti, stvarno ne znam gdje mi je bila glava”, rekao mu je Lovren. U raspravu se uključio i Šime Vrsaljko koji je se od srca nasmijao. 

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

 

Komentara 16

GI
gii
15:05 13.06.2019.

Mandžo kao Ivan lendl... :-)

RO
rola
17:11 13.06.2019.

Hahaha

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:17 15.06.2019.

Dejan...pa taj lik ne zna ni gdje mu je ženica ni s kime se zabavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije