Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže napadača

Dejan Radonjić mogao bi do kraja ljeta završiti u Genku

Dejan Radonjić
Luka Stanzl/PIXSELL
23.06.2015.
u 15:43

Čelnici Genka svoje su redove ovoga ljeta željeli osnažiti dovođenjem Ivana Santinija, no spretniji je bio Standard. Igrača sličnih karakteristika pronašli su u Radonjiću...

Dejan Radonjić mogao bi do kraja ljetnog prijelaznog roka promijeniti sredinu. Napadač zagrebačkog Dinama na meti je belgijskog prvoligaša Genka, piše Goal. Dobro obaviješteni belgijski izvori navode kako je prvi "ljetni pick" Genka bio Ivan Santini, no ovaj se napadač prije nekoliko dana otisnuo prema Standard Liegeu...

No, potragu za napadačem sličnih karakteristika (stasiti centarfor, igrač šesnaesterca, pravi golgeter...) čelnici Genka zaključili su u Maksimiru. Belgijski mediji tvrde kako je Radonjić pravo rješenje za napadačke probleme Genka, igrač koji je prošle sezone u 25 utakmica postigao čak 16 pogodaka.

Cijeli članak o odlasku Dejana Radonjića u Genk pročitajte na portalu Goal.com.

>>Radonjić: Nikad nisam profesionalnije živio

Komentara 1

VA
Vandal
23:09 23.06.2015.

Hajde barem će braća uspjet neku lovu dobit za ovog panja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije