Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAO PROBLEM

Dejan Lovren vikao na suigrače: 'Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke!'

Rovinj: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Srecko Niketic/PIXSELL
15.06.2021.
u 08:38

Lovren je jedan od najiskusnijih i trebao bi se priključiti prvoj momčadi u petak 18. lipnja protiv Čeha.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je pripremati se u Rovinju za nastavak Europskog prvenstva, a svi moraju biti iznimno koncentrirani jer poraz od Engleske svakako je ostavio traga.

Moglo se to vidjeti na prvom treningu nakon te utakmice.

– Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak... Idemo, jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke – rekao je Dejan Lovren usred treninga, prenosi Sportklub.

Lovren je jedan od najiskusnijih i trebao bi se priključiti prvoj momčadi u petak 18. lipnja protiv Čeha (18 sati). Dobra vijest je i što se treningu vratio i Borna Barišić.

Komentara 18

GA
GandalfovBrat
09:50 15.06.2021.

želim uspjeh reprezentaciji makar zbog ovih pljuvača i sabotera

Avatar anteX
anteX
09:16 15.06.2021.

lovren s vremena na vrijeme lupa gluposti ali ovaj put je u pravu,treba probuditi suigrace i traziti od njih maksimum koji mogu dati. protiv engleza nismo bili pravi ali vjerujem u nase decke i siguran sam da mogu bolje nego sto su to pokazali protiv engleza a koliko bolje to ce pokazati vrijeme. nadam se prolasku skupine jer toliko kvalitete imamo a rusiju sigurno ne mozemo ponoviti nit to itko razuman ocekuje. bitno da decki daju sve od sebe pa do kuda stignu.

Avatar jeremija1
jeremija1
08:52 15.06.2021.

pumpate, novinari, pumpate !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije