Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZNA SEZONA

Dejan Lovren ponovno na meti, našao se u najgoroj momčadi prvenstva

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 11:25

U najgoroj momčadi prvenstva dominiraju igrači Liverpoola i to pojačanja s početka sezone.

U nedjelju je spuštena sezona na 23. izdanje Premier lige . Naslov se slavio na Stamford Bridgeu, a bio je to i dan u kojem smo svjedočili oproštajima Stevena Gerrarda, Franka Lamparda i Didiera Drogba od engleskog nogometa.

I dok se momčadi spremaju za odmor, treba izabrati one najbolje , ali i najgore. Goal.com se pobrinuo za to i izabrao idealnih 11, ali i one koji će ovu sezonu htjeti što prije zaboraviti.

David de Gea (Manchester United) prvo je ime među vratnicama ove sezone. U obrani su mjesto našla dva igrača Southamptona (Nathaniel Clyne i Jose Fonte ) te dva igrača Chelseaja (John Terry i Cesar Azpilicueta ).

Potpuna dominacija Chelsea u veznom redu. Mjesto su pronašla čak tri igrača Mourinhove momčadi: Nemanja Matić , Cesc Fabregas i Eden Hazard . Iznimka je tek Alexis iz Arsenala.

U napadu su Harry Kane (Tottenham) i Diego Costa (Chelsea).

U najgoroj momčadi prvenstva dominiraju igrači Liverpoola i to pojačanja s početka sezone. U posljednjoj liniji je i naš Dejan Lovren (Liverpool)...

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Lovren je najbolji u Engleskoj, iza njega su Kompany, Terry, Mertesacker...

Komentara 1

KD
kdog
14:19 25.05.2015.

lovren je bi kriv i za 6 0 protiv stoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije