Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Dejan Lovren sezonu otvorio porazom

Mladen Petrić na treningu Liverpoola
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
20.07.2019.
u 10:47

Liverpool će iduću utakmicu igrati u nedjelju kada će na stadionu Fenway Park u Bostonu odmjeriti snage protiv Seville

Pobjednik Lige prvaka Liverpool otvorio je američku turneju porazom od Borussije Dortmund s 2-3 u susretu igranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Notre Dame.

Njemački sastav je poveo već u trećoj minuti utakmice golom Paca Alcácera. Izjednačio je Harry Wilson u 35. minuti, no Borussija je golovima Thomasa Delaneyja u 53. i Jacoba Bruuna Larsena u 58. minuti stigla do prednosti 3-1. "Redsi" su smanjili u 75. minuti pogotkom Rhiana Brewstera iz kaznenog udarca.

Za Liverpool, koji je igrao bez najboljih igrača (Mohamed Salaha, Sadia Manea, Roberta Firmino i Alisson), posljednjih pola sata je nastupio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

"Bez obzira na poraz na ovoj utakmici smo imali više pozitivnih nego negativnih stvari. Teren je bio težak jer to nije nogometno igralište, međutim atmosfera je bila sjajna. Bio bi sjajno kada bi ove sezone bili bolji nego prošle. To je naš cilj, a ne gledamo druge momčadi," poručio je trener engleskog sastava Jurgen Klopp.

Liverpool će iduću utakmicu igrati u nedjelju kada će na stadionu Fenway Park u Bostonu odmjeriti snage protiv Seville.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije