Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Dejan Lovren propušta utakmicu protiv Španjolske

Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.09.2018.
u 17:04

Branič Liverpoola je tek završio terapiju zbog ozljede zdjelice zbog koje još nije zaigrao za svoj klub ove sezone i ne bi bio spreman nastupiti protiv Španjolaca

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za susret Lige nacija protiv Španjolske u Elcheu u utorak (20.45 sati).

Branič Liverpoola je tek završio terapiju zbog ozljede zdjelice zbog koje još nije zaigrao za svoj klub ove sezone i ne bi bio spreman nastupiti protiv Španjolaca. Stoga će Lovren u svom klubu nastaviti raditi po programu oporavka.

Dejan Lovren
1/11

Osim na Lovrena, izbornik Dalić na utakmici protiv Španjolske od igrača koji su bili standardni na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zbog ozljeda od ranije ne može računati niti na napadače Andreja Kramarića i Antu Rebića, dok će se momčadi u Španjolskoj priključiti dokapetan Ivan Rakitić koji je prema ranijem dogovoru propustio prijateljsku utakmicu protiv Portugala (1:1) u Faru.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Komentara 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:13 07.09.2018.

Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DC
DC
17:48 07.09.2018.

Raketa i Luka ce sve to nadoknaditi. Najbolji vezni duo trenutno na svijetu.

DU
Deleted user
17:45 07.09.2018.

"bomba" iz delačeštine - Modrić propušta utakmicu protiv Španjolske - HNS propustio kupiti mu kopačke!!! -:) -:) -:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije