Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUP OBRANE
Povratak na članak

Tako govori svjetski viceprvak: Dejan Lovren porukom oduševio hrvatske navijače

Naša obrana teško se nosila sa Szalaijem, a Dejan Lovren putem Instagrama poslao je zanimljivu poruku svim navijačima hrvatske reprezentacije

Komentari 13

PI
pinkec
00:32 26.03.2019.

Bravo Lovren! Nema predaje!

VL
ĆI
ćiro
22:59 25.03.2019.

Tako je Dejane!

VL
KE
kentie
23:21 25.03.2019.

derin, sve si lijepo detektirao, nema se tu što dodati...med toa, u tim posrtajima strašno strši Lovre Kalinič, strašno...pa nisu Englezeri budale što su ga "prikucali" za klupu....a Dalić s takvim Kalinićem očekuje i dalje Godota....mislim da su svi krediti ispucani i potrošeni; momci prifatite se posla smrtno ozbiljno....i na terenu pokažete zašto ste viceprvaci svijeta....

VL
OK
oktopus
05:54 26.03.2019.

Tako je nema predaje. Samo pravi domoljub i reprezentativac i profesionalac gine na terenu 90 minuta a ne ko oni malo igraju malo ne igraju može ih biti sram tako se ponašati. Treba biti konstanta a ne kako će mo lako ćemo. Bravo Lovren

VL
WE
weAreCro
23:56 25.03.2019.

Ma tako je decki, glave gore i idemo dalje. Ubjeden sam da ce Dalic do lipnja rijesiti neke dvojbe sto se tice taktike jer je ocito da ova igra sa dva krila ne donosi zeljene rezitate. Vidite i Portugal jee veceras protvi Srbije igrao, imao posjed lopte, napadao ali nije pobjedio isto protiv ekipe koja se samo brani i igra na kontre.

VL
DE
derin
23:06 25.03.2019.

Lijepe rijeci lovrene, ali sto cemo s činjenicom da ce sve ekipe protiv nas igrati bunkere, a mi nemamo centarfora. Sto cemo s bezidejnom igrom i napadom, slabim bekovima, curenjima u obrani i ono najbolnije prekidi. Gdje je nestala glad i strast!?

VL
GE
genex
23:40 25.03.2019.

lovren ne se...izgubili ste jer ste igrali preko neke stvari, bez ikakve želje i agresije.pokazali ste malo žestine tek kad su nam dali drugi gol. ne može se tako igrati za hrvatsku.mora se na svakoj utakmici dati sve od sebe pa makar igrali sa san marinom. malo vi igrači razgovarajte o tome među sobom.tko to ne može, ne treba ni igrati za repku.imamo mi mladih igrača spremnih za boj.i zapamti,pobjeđuje se voljom.to su vam mađari, inače skromnog nogometnog znanja,pokazali.

VL
RO
Rosstin
09:20 27.03.2019.

Vatreni imaju veliku podršku i u pobjedi i u porazu ali vaditi se na nedostatak motiva poslije srebra ne drži vodu. Kako to da Francuzima ne nedostaje motiva poslije osvajanja zlata. ????????? Isto tako i Englezima i drugim velilim repkama.

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
23:18 25.03.2019.

Je pametan ovaj mudrac Lovren....ova repka je dosegnula proslo ljeto klimaks, sada ide pad....dzaba ti Lovrene laprdas i hrabris sebe i druge, dzaba,,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.