Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE KRITIKE

Dejan Lovren: Na rubu smo propasti, a svi gledaju samo novac

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
19.04.2021.
u 11:04

"Nogomet će u bliskoj budućnosti biti na rubu propasti. Nitko ne gleda širu sliku već samo financije. Nadam se da se ipak ove neugodna situacija može riješiti", napisao je Lovren

Ne stišavaju se reakcije nakon što je 12 bogatih europskih klubova najavilo da će osnovati Superligu, natjecanje koje bi bilo konkurencija Ligi prvaka.

Brojni nogometni stručnjaci kritiziraju ovaj potez nogometne elite jer smatraju da je riječ o pohlepi i utrci za što više novca.

O svemu se oglasio i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

"Nogomet će u bliskoj budućnosti biti na rubu propasti. Nitko ne gleda širu sliku već samo financije. Nadam se da se ipak ove neugodna situacija može riješiti", napisao je Lovren na Twitteru.

Evo još nekih reakcija.

Gary Neville:

– Ovo je apsolutna sramota, gadi mi se. To je čista pohlepa. Vlasnici klubova su varalice, oni nemaju veze s nogometom. Treba im oduzeti bodove, baciti ih na dno ljestvice i oduzeti novac.

Jamie Carragher:

– Postali smo sramota. Liverpoole, sjeti se svih onih koji su prije nas bili u klubu i koji bi se danas jednako sramili.

Jurgen Klopp:

– Za mene je Liga prvaka prava Superliga, natjecanje u kojem nećete uvijek igrati protiv istih klubova. Zašto napraviti natjecanje u kojem Liverpool 10 godina zaredom igra protiv Real Madrida. Tko to želi gledati svake godine?

Alex Ferguson:

– Razgovor o Superligi je odmak od 70 godina europskog klupskog nogometa. Nisam siguran da je Manchester United umiješan jer nisam uključen u donošenje odluka.

>> Pogledajte i smiješni jedanaesterac

Ključne riječi

Komentara 12

NO
nolimits930
11:34 19.04.2021.

nek propadne sto prije

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:35 19.04.2021.

Pa propadnite.Ima mladih koji će igrati za manje love.

CH
charle
11:38 19.04.2021.

Ovo mi liči na društvo Masona,izbaciti ih van iz matičnig liga,pa neka onda igraju LIGU BOGATAŠA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije