Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BRANIČ

Dejan Lovren: Borim se da budem normalan! Pati mi obitelj, mala mi je u šoku...

Britain Football Soccer - Liverpool v Crystal Palace - Premier League - Anfield - 23/4/17 Liverpool's Dejan Lovren goes off injured Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league lo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.11.2017.
u 12:29

- Ne, nitko me neće zaustaviti! Dolazim na okupljanje reprezentacije! Bez obzira na užase koje doživljavam, bez obzira na ozljede. Nema predaje!

Dejan Lovren prolazi teško razdoblje. Nedavno je su mu navijači redsa na društvenim mrežama zbog lošijih igara prijetili smrću, a sada su lopovi pokušali provaliti u njegov dom u Liverpoolu. Prije toga su mu pokušali provaliti u stan u Zagrebu, bio je na suđenju u Osijeku... No, kaže da se ne predaje.

- Borim se da budem normalan nakon svega! Najviše mi pati obitelj. Užasno je ovo sve, užasno. Ja sve to još nekako izdržim, ali tu je obitelj. Ovo što se dogodilo prije nekoliko dana je zaista previše, sve je otišlo k vragu! Dok je moja obitelj bila u kući, a ja na utakmici, pokušali su ući u stan, porazbijali prozor. Mala mi je sva u šoku..  I kako sad mogu biti koncentriran na nogomet? Kako se posvetiti nogometu nakon svega ovoga što mi se događa? - rekao je Lovren za Sportske novosti.

Britain Football Soccer - Liverpool v Crystal Palace - Premier League - Anfield - 23/4/17 Liverpool's Dejan Lovren goes off injured Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league lo
1/7

Lovren je najavio da će doći na okupljanje reprezentacije uoči utakmica s Grčkom.

- Ne, nitko me neće zaustaviti! Dolazim na okupljanje reprezentacije! Bez obzira na užase koje doživljavam, bez obzira na ozljede. Nema predaje! Neću se predati. Izbornik je bio super. Rekao sam mu da dolazim bez obzira na sve, on mi je kazao da mogu uzeti slobodne dane, ali ja sam rekao da mi ne trebaju, da se želim priključiti reprezentaciji. Neću posustati, nitko me neće i ne može slomiti. Nitko! Želim biti s reprezentacijom - zaključio je branič Liverpoola.

Komentara 3

MA
Majur
13:34 04.11.2017.

Odličan stav....dođi,igraj,grizi...pobijedite,prođite dalje i onda kolektivno pokažite srednji prst-prestanak komuniciranja sa “Hr” štampom...i onako im ne trebate da smišljaju priče.

MA
Maxi73
20:15 04.11.2017.

Okani se socijalnih medija i živjet ćeš mirnije

KU
kupatilo
13:32 04.11.2017.

Bravo Dejane takose bore pravi ljudi.Mozes biti primjer Rakiticu kohi igra samo za Barcelonu a za nas šeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije