Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČAN

Dejan Lovren: Liga nacija je besmislena, to su prijateljske utakmice

Trening reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/14
10.10.2018.
u 20:53

- Nismo navikli na takvu atmosferu, ali profesionalci smo, pa ćemo tu utakmicu odraditi profesionalno i pokušati pokazati svoj karakter i ponovno pobijediti Engleze - rekao je.

Pred trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica u Rijeci koji je bio otvoren za gledatelje, u srijedu su pred novinare izašli reprezentativci Dejan Lovren i Josip Pivarić, izrazivši žaljenje što će se utakmica s Engleskom igrati pred praznim tribinama, ali i najavili da će dati sve od sebe da ostvare pobjedu.

Lovren je ustvrdio kako natjecanje u Ligi nacija za Hrvatsku nije počelo kako se očekivalo, nakon visokog poraza u susretu sa Španjolskom.

- To treba zaboraviti što prije, a nova utakmica je prilika za novo dokazivanje - rekao je.

Naglasio je kako igranje pred praznim tribinama svakako nije plus za Hrvatsku.

- Nismo navikli na takvu atmosferu, ali profesionalci smo, pa ćemo tu utakmicu odraditi profesionalno i pokušati pokazati svoj karakter i ponovno pobijediti Engleze - rekao je.

>> Pogledajte trening hrvatske reprezentacije

- Englezi imaju dodatni motiv jer smo ih dobili kod njih. Bit će dosta teška utakmica jer je Engleska jedan od favorita za svako natjecanje, ali mi smo spremni na to - dodao je branič Liverpool i hrvatske vrste.

Na upit da komentira izjavu svog klupskog trenera Jurgena Kloppa koji smatra kako je Liga nacija besmisleno natjecanje, Lovren je rekao da bi se složio s njim, jer da nema razloga da se sad te utakmice igraju jer kvalifikacije za Europsko prvenstvo počinju u ožujku.

- To bih prije mogao nazvati prijateljskim utakmicama - naveo je istaknuvši kako je lijepo vidjeti ovako mnogo ljudi koji daju podršku reprezentaciji u Bjelovaru i Rijeci.

Josip Pivarić je kazao kako rezultat utakmice sa Španjolskom nije realan te da sad treba pokazati da je to bio samo jedan loš dan.

- Nije dobro igrati pred praznim tribinama, jer su nam navijači jako važni, ali ne treba tražiti alibi u tome nego treba dati sve od sebe - istaknuo je Pivarić. Naveo je da očekuje vrlo tešku i zahtjevnu utakmicu, s obzirom na to da su Englezi "izrazito brzi igrači, da igraju vrlo okomito i da stalno idu iza leđa". 

Trening hrvatske reprezentacije u srijedu navečer bio je otvoren za sve gledatelje te ih se skupilo oko 3000 na tribinama stadiona Rujevica.

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:20 10.10.2018.

Kako rekosmo to je takmičenje da bi Slovenija i Srbija kao manje važne zemlje osjećale se važne

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:30 10.10.2018.

Dejan Lovren: Liga nacija je besmislena, to su prijateljske utakmice sa nizkim kvotama i pravi hrvati brača Šapina nemru niš kvalitetno domoljubno lažirati i peneze kasirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije