Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada te neće

Definicija susramlja: Pripit je pokušao poljubiti zgodnicu, boli kako se proveo

James Maddison
Foto: Screenshot
04.08.2020.
u 14:17

Na njegovu žalost, snimku je u međuvremenu netko već stigao iskopirati i prebaciti na Twitter, pa nogometaš ipak nije ostao pošteđen podrugljivih komentara pojedinih korisnika društvenih mreža

Jamesa Maddisona trenutačno neće u životu. Osim što mu je izmaknuo nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, sada je ostao kratkih rukava i na ljubavnom polju.

Naime, vezni igrač Leicestera pokušao je tijekom odmora na Ibizi poljubiti nepoznatu ljepoticu, ali je ostao odbijen ispred kamere vlastita mobitela.

- A ne, ovo neće završiti u tvojim pričama na Instagramu - kazala mu je ta djevojka dok ga je odgurivala od sebe, što je Maddisona nagnalo da bolan poraz čim prije ukloni sa svog profila.

Na njegovu žalost, snimku je u međuvremenu netko već stigao iskopirati i prebaciti na Twitter, pa nogometaš ipak nije ostao pošteđen podrugljivih komentara pojedinih korisnika društvenih mreža.

Podsjetimo, Leicester City ostao je bez plasmana u Ligu prvaka u posljednjem kolu nakon što je poražen od Manchester Uniteda, što je Maddisonu i njegovim suigračima iz džepova izbilo lijepe premije, ali i mogućnost da im narednih mjeseci skoči tržišna vrijednost.

Utjehu je otišao pronaći na Ibizi u društvu kolega Dele AllijaJacka Grealisha, ali i u ponekoj čašici viskija jer snimka jasno govori da se na pokušaj poljupca odvažio u pripitom stanju. 

Komentara 6

Avatar ShuPac
ShuPac
15:29 04.08.2020.

gasi kablove. motaj interent.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:16 04.08.2020.

Ne kuzim

KT
KTM
14:49 04.08.2020.

Gori internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije