Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propali projekt

Dečko kojeg je Dinamo olako ispustio iz ruku odlazi u Italiju za 22 milijuna eura!

Gabriel Magalhaes
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
15.07.2020.
u 09:03

Dinamo ne samo da nije otkupio ugovor, već je Gabriel igrao samo jednom za prvu momčad te ostao četiri mjeseca igrajući za drugu momčad

Talijanski velikan Napoli radit će ozbiljno na prijelaznom roku ovog ljeta.

Napisi oko dolaska sjajnog Nigerijca Victora Osimhena iz Lillea za 81 milijun eura već su se rasplamsali u obje zemlje, ali postoji još jedan transfer u istom smjeru koji je gotovo dovršen.

Riječ je o Gabrielu Magalhãesu (22), Brazilcu koji je prije dvije godine bio propali projekt u zagrebačkom Dinamu.

Naime, u veljači 2018. došao je na posudbu iz Lillea i francuski klub je Dinamu omogućio otkup ugovora, a Dinamo ne samo da nije otkupio ugovor, već je Gabriel igrao samo jednom za prvu momčad te ostao četiri mjeseca igrajući za drugu momčad.

Ove sezone se, pak, pretvorio u jednog od najboljih braniča francuske Ligue 1 pa mu je cijena drastično porasla (na Transfermarktu 17.5 milijuna eura).  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije