Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽITAK ZA GLEDANJE

Dečki, zaboravite suce i poraz, uživajte u onome što ste napravili, vi ste junaci!

Reuters
15.04.2021.
u 23:28

Dinamovi dečki, glavu gore nakon ovog poraza, toliko ste toga dobroga i lijepoga napravili za sebe i svoje navijače da ovaj poraz ne treba biti previše bolan.

Dinamo je završio svoju ovosezonsku europsku priču. Nadali smo se i vjerovali da se može nadoknaditi taj 1:0 zaostatak iz Zagreba, ali na kraju nije išlo. Dinamo se oprostio od Europe, ali ova sezona ostat će upisana u povijest, od 1967. Dinamo nije igrao za polufinale nekog europskog klupskog natjecanja, a sad je bio u borbi za ulazak među četiri najbolje momčadi Europske lige, no oprostio se časno.

 

Dinamovi dečki, glavu gore nakon ovog poraza, toliko ste toga dobroga i lijepoga napravili za sebe i svoje navijače da ovaj poraz ne treba biti previše bolan. U dvije utakmice Villarreal je bio bolji. No, imao je i "poguranac" u ova dva susreta. Nije da se treba vaditi na suce, ali kada protiv objektivno slabije momčadi suci dosude u prvoj utakmici dvojbeni jedanaesterac, a isti takav ne dosudite na drugoj strani, onda to već ne nudi nekakvu nadu.

I onda u uzvratu, u mirnoj utakmici u kojoj je Villarreal imao samo jednu priliku, doduše veliku, opet za jaču momčad suci donesu strašno dvojbenu odluku. Naime, vodeći pogodak suci na terenu nisu priznali zbog zaleđa i svi smo mi to na televiziji vidjeli, a onda u VAR sobi povuku linije i kažu da zaleđa nije bilo i priznaju pogodak Villarreala.

Nismo se baš slagali s izjavama trenera Osijeka Nenada Bjelice kad je kritizirao VAR i to povlačenje linija "kako tko hoće", ali dojam je da su ta gospoda u VAR sobi doista povukla linije kako su to nih sami zamislili.

Nakon toga bilo je teško očekivati da se Dinamo može vratiti, pogotovu jer je primio i drugi pogodak. Ma dečki, zaboravite i te suce, zaboravite i taj poraz, uživajte u onome što ste napravili, vi ste junaci hrvatskog nogometa i bilo je uživanje gledati vas u ovoj sezoni.

Svi mi možemo samo poželjeti da se ovakva sezona ponovi, da i u sljedećoj sezoni uživamo u vašim partijama, u rušenjima europskih velikana. Isto tako možemo samo poželjeti da prođe ova korona, da uz huk plavog puka bude još lakše rušiti europske suparnike, da u jadnom ruševnom Maksimiru uživaju u vašim partijama. Bravo dečki!

Komentara 23

KA
kanđija
23:38 15.04.2021.

U dvije utakmice suci "daju po gol" protivniku po utakmici. Villareal je skuplji ali da se ne bi desilo iznenađenje tu je sudac.

ST
Starotopoljanin
07:10 16.04.2021.

to zalede su vidjeli decki iz issa,odozgor.kakav var,izmisljena soba koja dijeli nepravdu.sramotno od sudca,zasto nije isao sam da pogleda snimku.unistili su dinamo,kada je trebao otici sa nulom na poluvrijeme.drugo bi dinamo kao sto i je oslobodio se pritiska i zaigrao svoju pravu igru,samo da onaj jadni majer nije toliko sebican,mogao je petki prije poslati loptu i bilo bi sve drugacije.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:23 16.04.2021.

Majer je na nivou Halilovića ili Ćorića. Obranu ne zna igrati a kondicije ima za jedno poluvrijeme. Kad je ušao Franjić na zadnjeg veznog a Ademi dobio više prostora za ići u napad, Dinamo je stvorio nekoliko šansi ili polušansi. Ne možeš u ovako važnoj utakmici pored Petkovića koji malo trčakara imati još nekoga, tko ne igra obranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije